top of page
Dancing on the ball-IVBPhotography-4.jpg

THE SKILLS

Verbeteren van welzijn en prestaties, dat is waar PM&G Skills voor staat. Ons training, coaching en consulting bedrijf houdt zich hoofdzakelijk bezig met Back-skills en Stress-skills. Zo hebben we reeds tal van workshops georganiseerd voor bedrijven en organisaties.

Skills: Over

BACK-SKILLS

Je goed voelen begint bij de juiste houding. Dat is waar PM&G Skills steeds van vertrekt en de basis vormt van onze filosofie. “Als de rug goed zit, volgt de rest van zelf!”

Skills: Tekst
IMG_2927.jpg

Disc'o 'Sit

Naast de juiste houding is het belangrijk dat je 'bewegend' zit. Hiermee bedoelen we dat je niet steeds dezelfde houding moet aannemen, maar voldoende verandering en beweging blijft een must! Hierbij kan de Disc'o 'Sit je zeker helpen.

Skills: Afbeelding

"Als de rug goed zit, volgt de rest van zelf!"

Skills: Citaat

STRESS-SKILLS

Wij weten dat een goede ademhaling bijdraagt tot een verlaagd stress-niveau. Een goede houding bevordert een juiste ademhaling en dit zorgt op zijn beurt voor minder stress. Via fit-ball.be kan je tools verkrijgen die er bij zullen helpen om 'mindfull' te worden. 

Dagelijks ervaren mensen veel stress. Het is belangrijk om een juiste ademhaling te leren om zo op een correcte manier om te gaan met die stress. Wanneer je lichaam ontspannen is, zal je stressniveau onmiddellijk dalen.

Dit is iets waar je zeker rekening mee moet houden als je aan telewerk doet.  

Skills: Tekst
Skills: Pro Gallery

ERGO-SKILLS

Om die goede houding te bewerkstelligen, is het van belang om steeds voldoende aandacht te besteden aan ergonomie. Naast de workshops Ergo-Skills biedt PM&G Skills al jaren verschillende ondersteunende producten en tools aan die helpen bij het ontwikkelen van een goede houding.

Skills: Tekst
gymnic-memory-ball-65-brq-gy_edited.jpg

De Memory Ball

Deze tool is een bal met versteviging aan de onderkant. Op die manier moet je niet bang zijn dat de bal wegrolt als je het gebruikt tijdens het werken.

Skills: Afbeelding

PEAK PERFORMANCE

Alles zo goed mogelijk in balans brengen is de basis om maximaal te presteren. Dat is wat we met PeakPerformance willen bereiken. Daarom is het natuurlijk van belang dat je zowel BackSkills als StressSkills voldoende beheerst. 

Onze aanpak met Hart Ritme Variatie (HRV) biofeedback toont in real time hoe je een toestand van totale focus bereikt. Mentale helderheid en vastgehouden energie worden gekoppeld aan een gevoel van innerlijke rust en actieve betrokkenheid.

Skills: Tekst
Skills: Portfolio
bottom of page